Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Tom Egbers en Erik Dijkstra over het ontslag van bondscoach Danny Blind en zijn opvolging; Hans Boland over zijn vertaling van de wereldberoemde roman Anna Karenina; Racoon zit 20 jaar in het vak, zijn ze nog steeds goede vrienden?; muziek van Shishani & the Namibian Tales; Daphne Bunskoek is tafeldame

RTL Late Night

Jack van Gelder komt met een kritische analyse van Danny Blind, het Nederlands elftal en de KNVB; Gerdi Verbeet en Jort Kelder duiden de recente ontwikkelingen rondom de formatie; Formule 1-commentator Olav Mol over het nieuwe F1-seizoen en Max Verstappen; House Opa gaat los op dikke beats en Gerard Roethof praat over de spraakmakende zaak Henriquez.

Pauw

Mattie & Wietze over hun 5-jarig radiojubileum; Xander van der Wulp over het verslag van verkenner Edith Schippers; Hans Kraay jr. en Jeroen Stekelenburg over Oranje; Albert Verlinde en Wibi Soerjadi over de kracht van Disney.