Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Prins Constantijn over zijn rol als start-up ambassadeur van Nederland; Rijksmuseum-directeur Wim Pijbes over zijn programma Panorama Pijbes, waarin hij naar het Nederlandse landschap kijkt door de ogen van kunstschilders; Charl Delemarre en Blaudzun over welke Nederlandse liedjes volgens hen absoluut tot ons culturele erfgoed behoren; muziek van Midas; huisdichter Nico Dijkshoorn; Tom Egbers is tafelheer

RTL Late Night

Clarence Seedorf over zijn afscheidsceremonie, gisteravond tijdens Nederland-Italië, en het huidige Nederlandse voetbal; Kluun over zijn eigen ervaringen als weduwnaar, n.a.v. de indrukwekkende docu Being Mum and Dad van de Engelse ex-voetballer Rio Ferdinand en Tijl Beckand over zijn nieuwe programma 'Tijl B op Volle Toeren'.

Pauw

Hoogleraar Clemens van Blitterswijk en nierpatiënt Fabian Cornelisse over het project van vijf universiteiten, overheden, gezondheidsfondsen en bedrijven om alle volksziektes de wereld uit te helpen; Nadia Rashid en advocaat Peter Plasman over de ontvoerde peuter Insiya; Art Rooijakkers over Giro 555 en 'Helden van de Wildernis'; Edwin Bakker en Karima Sahla over Nederlandse jihadisten.