Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Illusionist Victor Mids over het nieuwe seizoen van Mindf*ck; Mart Smeets over March Madness, de ontknoping van het Amerikaanse college-basketbalseizoen; Henk van der Velde over de opgravingen van Romeinse voorwerpen in Tiel; muziek van Kim Janssen; Antoinnette Scheulderman is tafeldame

RTL Late Night

Famke Janssen over haar nieuwe rol in de serie The Blacklist: Redemption; Nina L. over haar levensverhaal en het boek Maffiameid: Inside het Antillensyndicaat, dat een ongekende inkijk in de heftige wereld van misdaadorganisaties biedt; Guido Weijers over de oudejaarsconference die hij eind dit jaar gaat doen en hoe hij grappen bij het nieuws bedenkt; Robert-Jan Galjaard en Wilma van Klinken over de NIP-test.

Pauw

Jan Roos blikt terug op zijn campagne en vooruit op zijn toekomstplannen; Remco Veldhuis vertelt over zijn nieuwe boek 'Lang verhaal kort'; Ruud Gullit, Maxim Hartman en Ron Fresen over Ajax-Feyenoord.