Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

DWDD

Victor Knaap (MediaMonks), Marc Oosterhout (N=5), Jasper Kaizer (Q42) en Bas Agterberg (Studio Puckey) over The Webby Awards 2017; het laatste muzieknieuws wordt besproken door Angelique Houtveen, Dolf Jansen en Marcel Peereboom Voller in de rubriek Amigos de Musica; Michael Prins zorgt voor de muzikale omlijsting; Frans en Géza Weisz zijn te gast; muziek van Klangstof; huisdichter Nico Dijkshoorn; Nynke de Jong is tafeldame

RTL Late Night

Edsilia Rombley en Re-Play vertellen over hun samenwerking en laten hun eerste gezamenlijke single horen; wetenschapsjournalist Diederik Jekel over de voorstelling The Curious Incident of the Dog in the Night-time die hij zag op West-End; Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens, Kasper van Kooten en Martijn Koning over het nieuwe seizoen van hun show Beste Kijkers en hun tv-kennis; Peter Koppen wil de onschuld aantonen van de voor moord veroordeelde Monique B. Ook Moniques man en dochter zijn te gast.

Pauw

Sidney Smeets, advocaat van het mishandelde homostel uit Arnhem, doet zijn verhaal over de zaak; Joost Eerdmans en Joost Vullings blikken terug op Fortuyn en de LPF; Waldemar Torenstra en Marloes Coenen over de serie Vechtershart en de wereld van MMA; Joël Broekaert over de beste restaurants ter wereld en Cécile Narinx over het gebrek aan donkere modellen op covers.

Secret Life of Pets 2 Chloe
Secret Life of Pets 2 Chloe

Eerder deze maand hadden we de eerste teasertrailer voor The Secret Life of Pets 2 in de vorm van een filmpje over hond Max. Toen kondigde studio Illumination al aan dat dit de eerste van een reeks karakter-trailers zou zijn, waarin de verschillende huisdieren één voor één de revue zouden passeren. En hier is dan trailer nummer twee, waarin het draait om kat Chloe.

 

 

De bolle viervoeter probeert haar baasje wakker te maken, maar die doet echter alsof ze slaapt. Pas als Chloe dreigt een haarbal over het bed uit te spugen veert haar bazin overeind! Hierna zien we Chloe ook nog even oefenen op al haar katten-geluiden. In de Amerikaanse versie wordt haar stem ingesproken door Lake Bell, in de Nederlandse uitvoering is het Karin Bloemen die Chloe's stem voor haar rekening neemt. Hier ook nog de Nederlandse trailer:

 

 

Wij kijken intussen alvast uit naar een karakter-trailer voor het door Kevin Hart ingesproken konijn Snowball, toch wel één van de smaakmakers van de eerste Secret Life of Pets. Het vervolg op deze razend succesvolle animatiekomedie uit 2016 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.

 

Aquaman final trailer
Aquaman final trailer

Waar heel Nederland momenteel druk is met de aankomst van Sinterklaas wachten DC-fans én heel vrouwelijk Nederland ongeduldig op de komst van een andere held met baard, die een week na 5 december voor menig heerlijk avondje zal zorgen. We hebben het dan natuurlijk over Aquaman, die vanaf 13 december de bioscopen binnen komt zwemmen. Om de onlesbare dorst naar méér Aquaman te stillen is hier een nieuwe trailer.

 

 

Originele kostuum

De eerste en tweede trailer zorgden al voor volop enthousiaste reacties, en deze laatste trailer doet er nog een schepje bovenop. Ook al zitten er niet echt heel veel nieuwe beelden in die we nog niet in de tweede trailer zagen, toch ziet het er allemaal erg kleurrijk uit. DC-fans zullen vast blij zijn dat Jason Momoa opduikt in het originele gouden Aquaman-kostuum uit de comics. Vrouwelijke lezers zullen daar vermoedelijk juist van balen, want die zien deze uit de kluiten gewassen Hawaïaan toch liever in zijn blote bast.


Magische Drietand

Deze derde trailer poogt ons ook iets meer over het verhaal te vertellen, maar meer dan dat Aquaman op zoek moet naar zijn magische drietand hebben we er niet van meegekregen. We waren te druk met kijken naar kleurrijke achtergronden en werden steeds afgeleid door weer een grote bekende naam die opeens in het beeld verschijnt. DC pakt echt uit hier met een sterrencast bestaande uit Nicole Kidman, Temuera Morrison ("Jake The Muss uit Once Were Warriors), Willem Dafoe, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, en natuurlijk Jason Momoa en zijn tegenspeelster Amber Heard. Maak je borst maar nat dus!