Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Victor Knaap (MediaMonks), Marc Oosterhout (N=5), Jasper Kaizer (Q42) en Bas Agterberg (Studio Puckey) over The Webby Awards 2017; het laatste muzieknieuws wordt besproken door Angelique Houtveen, Dolf Jansen en Marcel Peereboom Voller in de rubriek Amigos de Musica; Michael Prins zorgt voor de muzikale omlijsting; Frans en Géza Weisz zijn te gast; muziek van Klangstof; huisdichter Nico Dijkshoorn; Nynke de Jong is tafeldame

RTL Late Night

Edsilia Rombley en Re-Play vertellen over hun samenwerking en laten hun eerste gezamenlijke single horen; wetenschapsjournalist Diederik Jekel over de voorstelling The Curious Incident of the Dog in the Night-time die hij zag op West-End; Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens, Kasper van Kooten en Martijn Koning over het nieuwe seizoen van hun show Beste Kijkers en hun tv-kennis; Peter Koppen wil de onschuld aantonen van de voor moord veroordeelde Monique B. Ook Moniques man en dochter zijn te gast.

Pauw

Sidney Smeets, advocaat van het mishandelde homostel uit Arnhem, doet zijn verhaal over de zaak; Joost Eerdmans en Joost Vullings blikken terug op Fortuyn en de LPF; Waldemar Torenstra en Marloes Coenen over de serie Vechtershart en de wereld van MMA; Joël Broekaert over de beste restaurants ter wereld en Cécile Narinx over het gebrek aan donkere modellen op covers.