Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Tom Lanoye over zijn bestseller Sprakeloos, over zijn moeder die na een beroerte haar spraak verloor, die nu ook verfilmd is; Lilianne Ploumen vertelt met fragmenten waarom Van Kooten en de Bie niet mogen worden vergeten; muziek van Mister and Mississippi; huisdichter Nico Dijkshoorn; Eva Cleven is tafeldame

RTL Late Night

Bert Visscher over zijn theatershow Don Pescatore en hij geeft een voorproefje met het Alcatraz Orchestra; Giedo van der Garde en Liesbeth Kruijenaar over de komst van de twee reuzenpanda’s naar Nederland; Saskia Noort over haar nieuwe boek ’50 Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen)’.

Pauw

Peter Paul Muller en Jean van de Velde over de film Bram Fischer; Xander van der Wulp over de kabinetsformatie; Tom Kleijn over de omstreden uitspraken van Trumps woordvoerder Sean Spicer; directeur Robin de Lange en zoologisch manager José Kok over de komst van de panda's naar Ouwehands Dierenpark.