Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Culinair journalist Joël Broekaert en chefkok in het Rijksmuseum Joris Bijdendijk over waarom er in ons land een hoop voedsel wordt gezien als waardeloos restproduct; Lamyae Aharouay en Jeroen Smit over de Pulitzer Prize voor The Storm Lake Times; een terugblik op het oeuvre van Han Bennink; Paul de Leeuw is tafelheer

RTL Late Night

Kim Feenstra over haar debuut als fotograaf voor de WENDY; muziek van JP Cooper; chef-kok Joris Bijdendijk en tv-chef Miljuschka Witzenhausen over de ideale paasbrunch; Tatjana Simic en regisseur Dick Maas over het succes van Flodder; Peter R. de Vries over de Amsterdam Crime Experience.

Pauw

Qmusic-dj's Mattie en Wietze over hoe het is om een week lang aan elkaar vastgeketend te zitten; Pierre Bokma en Annet Malherbe over het hoorspel van de Annie M.G. Schmidt-musical Madam; Remco Breuker over de kerndreiging uit Noord-Korea; Leraren Thijs Roovers en Brenda Benne-Saleh over te hoge werkdruk en staking.