Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Christiaan Triebert maakte een reconstructie van de coup in Turkije afgelopen zomer, nu is hij genomineerd voor de prestigieuze European Press Prize; professor Erik Scherder over zijn boek Singing in the Brain; muziek is van zangeres Ntjam Rosie; tafeldame is Evi Hanssen

RTL Late Night

Ilse de Lange, Ali B. en Marco Borsato over de finale van The Voice Kids; muziek van violiste Min Kym; Geraldine Kemper en Linda Hakeboom over het nieuwe BNN-programma Trippers; de zoon van Katie Luijten is niet meer welkom op zijn voetbalvereniging vanwege vermeend asociaal gedrag van zijn ouders langs de lijn. Vanavond horen we Katies kant van het verhaal.

Pauw

Pascal Jakobsen over het 25-jarige bestaan van BLØF; Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen en NRC-journalist Marike Stellinga over de eerste 100 dagen van Trump; voormalig VS-correspondent Max Westerman vertelt over zijn nieuwe programma Max Zoekt Rust; VVD'er Frits Huffnagel en politiek verslaggever Xander van der Wulp over de pijnpunten van de kabinetsformatie.