Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Sam van der Heide, Erik en Rik Dorst en Frank Vijg over het aankomende kampioenschap van Feyenoord; Jim Jansen, hoofdredacteur van New Scientist, en Jelle Brandt Corstius over het overlijden van Chriet Titulaer; Herman Pleij over het interview met koning Willem-Alexander ter ere van zijn 50e verjaardag; live theatertrailer Ella!; Tim Hofman is tafelheer

RTL Late Night

Willeke Alberti en Jennie Lena over zangeres en icoon Barbra Streisand, die vandaag 75 jaar wordt; John van den Heuvel en Linda, moeder van ontvoerde kinderen, over het nieuwe seizoen van het programma Ontvoerd; Freek de Jonge, John de Wolf en Reggie Blinker over Feyenoord; cameraman Michael Sanderson over zijn nieuwste film Return of the Spider Monkeys.

Pauw

O'G3NE en Cornald Maas over het aankomende Eurovisie Songfestival; de politieke pitch van Kirsten van den Hul; Patricia Chagnon en Mathijs BoumanLee Towers en Rutger Castricum over Feyenoord.