Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Jeroen Krabbé over zijn nieuwe tentoonstelling Het late licht, te zien in Museum de Fundatie in Zwolle; Glennis Grace en Henny Vrienten over welke Nederlandse liedjes absoluut tot ons culturele erfgoed behoren; Jamie Trenité is tafelheer

RTL Late Night

Suzan Hilhorst over doorgaan met je leven na het verlies van twee dochtertjes en het boek dat ze daarover schreef; BLØF vertelt over hun nieuwe album AAN en speelt hun nieuwe nummer Zoutelande; Jan van Hooff bespreekt de opvallendste voorbeelden van ontsnappingen uit dierentuinen; correspondent Michiel Vos over een mogelijke impeachment-procedure voor Trump; Dennis Weening en Chaire Borderslee over de spraakmakende datingshow Adam Zkt. Eva Vips.

Pauw

Reclamemaker Joep Beving over zijn burn-out en zijn succes als muzikant daarna; Coen Verbraak over zijn documentaire Wij Willen Leven, over de treinkaping en gijzeling van een basisschool 40 jaar geleden; Jörgen Raymann en Pieter Derks over hun nieuwe programma De Kleine Lettertjes; voorzitter van de moslimvrouworganisatie Al-Nisa Esmaa Alariachi en VVD-Kamerlid Bas van 't Wout debatteren over het dragen van hoofddoeken door politieagentes.