Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

In de laatste aflevering van seizoen 12 van De Wereld Draait Door staat het pleidooi van Jan Terlouw nogmaals centraal. De gasten die aanschuiven zijn: Nynke de Jong, Peter Vandermeersch, Özcan Akyol, Stephanie Afrifa, Antoinnette Scheulderman, Paul Witteman, Daphne Bunskoek, Barbara Baarsma, Erik Dijkstra, Erben Wennemars en Dolf Jansen; Muziek van Sue The Night; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer

RTL Late Night

Katja Schuurman over haar nieuwe programma Echt Niet Ok!; André Hazes over zijn nieuwe album Wijzer, hoe hij nu in het leven staat en uiteraard zingt hij een nummertje; Thijs Römer over de fantastische acteur Heath Ledger waarover de documentaire I Am Heath Ledger is uitgekomen; Brimstone-regisseur Martin Koolhoven over de terugkeer van de cultserie Twin Peaks.

Pauw

Kluun en Ronald Giphart hebben samen het boek Het Eeuwige Gezeik over het karige aantal gewonnen titels door het Nederlands Elftal geschreven en komen daarover vertellen; Documentairemaker Marc van Fucht en ecoloog Floris Moolenbeek volgden in Stadsmormels de dierlijke inwoners van Amsterdam; Martin Gaus, Ineke van Herwijnen van de Hondenbescherming en Leidy Zijlstra, eigenaresse van twee staffords en coach van mensen met probleemhonden, debatteren over vechthonden; oud-Amerika correspondent Tom Kleijn over de aanstaande staatbezoeken van president Trump.