Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

De Wereld Draait Door heeft een zomerstop.

RTL Late Night

Yolanthe Sneijder-Cabau over haar nieuwe loungeclub XaXa op Ibiza dat ze samen met haar man Wesley opent; Maarten van der Weijden is bezig met een wereldrecord van 24 uur lang zwemmen. Direct na zijn poging is hij aanwezig bij RTL Late Night; Edgar Davids over het winnen van de Champions League in 1995 en de spanning waaronder Ajax op dit moment staat; David Endt was als teammanager betrokken bij de grote successen van Ajax en weet als geen ander hoe je het hoofd van spelers koel kunt houden. Hij komt er vanavond over vertellen.

Pauw

Wende Snijders vertelt over vier voorstellingen die ze geeft met het orkest Amsterdam Sinfonietta, wat de liefde voor haar betekent en hoe je reageert op een aanslag op concertpubliek; terrorisme-expert Jelle van Buuren over de aanslag in Manchester en met Gerard van Duykeren over de veiligheid van concerten en evenementen hier en Maarten Smit was met zijn dochter bij het concert van Ariana Grande in Manchester. Hij komt hierover praten.