Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

De Wereld Draait Door heeft een zomerstop.

RTL Late Night

Nickelback komt hun nieuwe single Song On Fire spelen én een bijzondere akoestische versie van hun grootste hit How You Remind Me; Maarten van der Weijden over zijn poging een nieuw wereldrecord 24 uur zwemmen te vestigen; Barry Atsma over zijn script en regiedebuut voor de mozaïekfilm Rotterdam, I Love You; Boris van der Ham en Frits Wester over de vastzittende formatie en de volgens hen meest waarschijnlijke coalitie; de sfeer op het Museumplein waar Marieke tussen duizenden supporters van Ajax staat

Pauw

Viggo Waas, Roos Schlikker en Wim Kieft over de Europa League-finale Ajax - Manchester United; live-verbinding met Jeroen Stekelenburg vanuit Stockholm en met Martijn Bink vanaf het Museumplein. Gert Jakobs over Tom Dumoulin en de Giro; Herman Pleij over zijn essay dat hij zal schrijven over geluk; Terrorisme-expert Quirine Eijkman over radicalisering en extremisme naar aanleiding van "Manchester"