Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Late Night, Pauw en Lekker Laat! voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Late Night

Luuk Ikink bespreekt in zijn maandelijkse rubriek Luuks Likes vanavond een aantal wereldberoemde Nederlanders; Alain Clark zat twee jaar in Los Angeles om nieuwe muziek te maken. Vanavond vertelt hij over zijn American Dream en geeft hij een voorproefje van zijn gloednieuwe album; fotograaf William Rutten over het nieuwe geluid van Pinkpop; onderwijzer Stefan Kasper mocht als tienmiljoenste bezoeker van het vernieuwde Rijksmuseum een nachtje doorbrengen in de zaal van De Nachtwacht.

Pauw

Vanavond eerder dan normaal! Om 22:30 begint de uitzending.

Omdat de NTR de stekker uit het Groot Dictee der Nederlandse Taal trok, wordt er vanavond een ode gebracht aan de bijna 30-jaar oude traditie. Bart Chabot schreef het dictee, Philip Freriks draagt ‘m voor, Steven Brunswijk, Marion Pauw, Ellie Lust en Joël Broekaert maken ‘m.; cabaretier Ronald Snijders vertelt over een mislukte voorstelling waaruit iets moois voortkwam; Thomas Acda en Albert Verlinde over de nieuwe versie van de hitmusical Fiddler on the Rood

Lekker laat!

Paul de Leeuw vertelt je zelf wie er bij hem langskomen!