Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Late Night, Jinek en Lekker Laat! voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Late Night

Ali B neemt The Voice of Holland-ster Vinchenzo Tahapary mee voor de rubriek Onder de vleugels van Ali B; Presentatrice Anniko van Santen en bestsellerauteur Esther Verhoef praten over de prestigieuze Gouden Strop (prijs voor het beste, spannende boek van Nederland). Wie van de vijf aanwezige genomineerden neemt de prijs mee naar huis?; Vlogger Nienke Plas is het gezicht van RUMAG en verklaart vanavond het succes van het platform en vooral van de pakkende slogans; Chef recherche Midden-Nederland Johan van Hartskamp, de onderzoekscoördinator en politiewoordvoerder Bernhard Jens geven vanavond uitleg over de stand van zaken van de gruwelijke moorden op Romy en Savannah.

Jinek

Jinek is later dan normaal! Je kijkt Jinek om 23:05

Jinek bespreekt vanavond met o.a. Jort Kelder en Titia Ketelaar de uitslagen van de Britse verkiezingen; Jet Hoogendijk vertelt over de laatste stand van zaken over de moordzaken van Savannah en Romy; Han ten Broeke legt uit wat de getuigenis van Comey voor Trump betekent; vlogger Ruba Zai werd onverwachts het gezicht van Dolce & Gabbana; ontwikkelaar Maya Meijer-Bergmans vertelt over haar hotelplannen voor Paleis Soestdijk.

Lekker laat!

Vroeger dan normaal! Lekker Laat begint om 22:25

Paul de Leeuw vertelt je zelf wat er vanavond te zien is vanuit de tandartsstoel