Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Late Night, Jinek en Lekker Laat! voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

Jinek

Een deel van het gezin Van Foreest vertelt bij Jinek over hoe je zes jongere kinderen aan het schaken krijgt en of er dan nog wel tijd is voor iets anders; Youp van ‘t Hek en Dannis van Vuurden over de noodzaak van hersenstamkanker onderzoek; Jort Kelder over de eeuwigdurende formatie. Vrijdag is het dag 100 van de formatie en leek nog steeds geen kabinet in zicht, maar er is een doorbraak! Joost Vullings vertelt er meer over.

RTL Late Night

Vanavond brengt Hans Zimmer een uitverkocht Ziggo Dome in extase. Diehard fans Romy Monteiro en Ronald Molendijk zijn erbij; Robert Jensen is het kunstje nog niet verleerd en in het programma Jensen USA wist hij wederom grote sterren te strikken. Wat zijn hierna zijn toekomstplannen, hoe bevalt zijn leven in Amerika en ambieert hij niet opnieuw een grote talkshow op de Nederlandse tv?; Sergio Herman heeft een paar verschrikkelijke maanden achter de rug. In maart overleed zijn ongeboren zoontje Josha, vlak voor de geboorte. Vanavond doet hij zijn verhaal; Boswachter Arjan Postma en thermofysioloog Hein Daanen over hoe natuur, dier en mens het hoofd toch een beetje koel kunnen houden bij deze hoge temperaturen.

Lekker laat!

Paul de Leeuw vertelt je weer wat je vanavond kunt verwachten!