Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

RTL Summer Night

Jandino mocht het voorwoord schrijven in de pas verschenen biografie van zijn grootste held Kevin Hart en komt daar vanavond over vertellen; Peter R. de Vries bespreekt deze zomer een aantal zaken die hem mateloos fascineren. Vanavond: de zaak over de ter dood veroordeelde crimineel Caryl Chessman; Hilde en Irene Goorts zijn zussen van de autistische Martijn Goorts die naar Thailand is gevlucht uit angst om gedwongen opgenomen te worden. De zussen leggen uit waarom hun broer steeds tussen wal en schip beland; Jermain de Rozario krijgt een mand ingrediënten en moet binnen de aflevering een heerlijk gerecht zien te bereiden in zijn foodtruck. Zal het hem lukken?

Jinek

DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano over de laatste keer Sensation; Vioolleraar Theo Mazajchik leende zijn dierbare viool uit, zijn studente Anneke Yi raakte hem kwijt. Ze hopen op een gouden tip; Jan-Hein Kuijpers, advocaat van de corrupte douanier Gerrit G. die duizenden kilo’s coke doorliet, vertelt over de opmerkelijke zaak; Voetballer Daphne Koster en schrijver Iris Koppe over het vrouwenvoetbal in Nederland