Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Summer Night

De beste straatartiesten komen deze zomer hun kunsten laten zien, vanavond trappen Edwin & Steef af; de mannen van StukTV en zanger Wolter Kroes over hun bijzondere samenwerking; Diederik Jekel neemt je in zijn Late Night Lab mee in de wereld van de natuurkunde en techniek, vanavond gaat het over het zichtbaar maken van geluidsgolven; politiechef Twente Janny Knol en agente Lianne Ekkel leggen uit hoe ze over ons willen waken op internet; Ajax-watcher Menno Pot over de impact van Nouri’s ongeluk voor de club en klinisch neuropsycholoog Henk Eilander over de kans op herstel bij ernstig hersenletsel.

Jinek

Sander van Hoorn en Joris van Poppel vertellen hoe het écht is om correspondent te zijn; Uitzonderlijke modellen Nicky Libert en Sanele Xaba over het doorbreken van taboes; Khalid Sinouh, Barbara Barend en Ajouad El Miloudi over Nouri, de voetballer die blijvend hersenletsel heeft opgelopen