Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

RTL Summer Night

Albert Verlinde blikt terug op het grote succes van de musical The Bodyguard, die nu gestopt is; Katja Renkers, die haar ouders en broertje drie jaar geleden verloor bij de MH17-ramp, en kunstenaar Ronald Westerhuis over het Nationaal Monument MH17; oud-voetballers Anouk Hoogendijk en Glenn Helder vertellen over de populariteit van het vrouwenvoetbal.

RTL Summer Night

EO-boegbeeld Andries Knevel over de massale leegloop van de kerken in Nederland; Johan Derksen over hoe hij radicaal van mening veranderde over vrouwenvoetbal; advocaat Peter Plasman over zijn cliënt die te vroeg op de rode knop drukte bij het spelprogramma Miljoenenjacht; advocate Rachel Imamkhan en documentairemaker Femke Wolting over Jaitsen Singh, een Nederlander die mogelijk al 33 onschuldig in een Amerikaanse cel zit voor de betrokkenheid bij de moord op zijn vrouw en dochter. Jaitsens zus Sieta komt ook aan het woord.