Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

RTL Summer Night

Anna Drijver neemt ons mee in de wereld van grootse tragedies, bingewatchen in het theater en verrassende monologen van door het land reizende theatergezelschappen; Ellen van Langen viert het memorabele 25 jarig jubileum van haar Olympisch goud op de 800 meter; de 15-jarige Zoetermeerse straatmuzikant Jaco Oskam komt zijn kunsten laten zien; Lichelle Fisser over haar yogatrip naar India die uitdraaide op een nachtmerrie toen ze haar linkerarm verloor; microbioloog John van der Oost en predikant Ruben van Zwieten gaan in debat over de medische doorbraak waarbij een erfelijke ziekte uit een embryo is gehaald.

Jinek

Cornald Maas en Willeke Alberti over de highlights van de Pride; de Nederlandse familie Krook over hun wereldberoemde familiebedrijf in flyboard-spektakels; Carolien Borgers, John van Zweden en Sander de Kramer bespreken de vanavond gespeelde wedstrijd op het EK Vrouwenvoetbal.