Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Summer Night

Filemon Wesselink en Birsen Basar weten als gediagnosticeerd autisten alles af van dit onderwerp, ze vertellen over hun ervaringen en de nieuwe Netflix-serie Atypical; Robert Jensen, net terug uit de States, vertelt wat er zich daadwerkelijk afspeelt in het Witte Huis; K’s Choice bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat met een uitgebreide tour en een verzamelalbum, ook zingen ze live hun grootste hit Not An Addict; Roos Seegers is de beste eenwieleraar van Europa en laat zien wat ze in huis heeft; Barbara Barend en Daphne Koster blikken terug en vooruit na het EK vrouwenvoetbal; Freddy Vaatstra (vader van Marianne) en advocaat Yehudi Moszkowicz vertellen vanavond over de impact van de stalking door publicist Wim Dankbaar

Jinek - Oranje Leeuwinnen Special

Eva Jinek presenteert de afterparty van het Europees kampioenschap live vanuit hotel Americain op het Leidseplein in Amsterdam. Het hele programma staat in het teken van de Oranje Leeuwinnen. Bondscoach Sarina Wiegman, alle Oranjespelers en de KNVB-staf zijn te gast. Eva Jinek spreekt de Oranje-heldinnen en blikt terug op de historische EK-overwinning.