Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Summer Night

William Rutten over de transformaties van BN’ers die hij op de gevoelige plaat heeft vastgelegd; Lotte van der Zee is verkozen tot mooiste tiener ter wereld. Ze komt er vanavond over vertellen en werpt een blik op haar toekomstplannen; Sandra en Jochem Verstappen over hun zoontje Noah, die een uniek defect heeft in zijn slaapgen; Tubantia-journalist Pim Lindeman over de vermissingszaak van Joey Hoffman; filmmaker Pim van der Wardt gaat vanuit zijn woonplaats Ansen skateboarden naar Kaapstad! 

Jinek

Timon Moll en Yda Matthijssen over het programma Groeten van Max dat inmiddels al 10 seizoenen telt. Vanavond delen ze tips voor reizigers; Arnon Grunberg is opzoek naar geheimen van mensen voor een nieuw project. Vanavond zitten er een aantal gasten bij Jinek en Arnon op de biechtstoel; Marc de Hond en Danny Smoorenburg over de (on)toegankelijkheid van het openbaar vervoer; Alberto Stegeman blikt terug op 12,5 jaar Undercover in Nederland.