Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

RTL Summer Night

Hans Klok over zijn succesvolle show House Of Horror, waarmee hij weer gaat touren. Hij komt langs om erover te vertellen én vast een voorproefje te geven; Tine Joustra over haar rol in The Hitman's Bodyguard, waarbij ze acteerde met Samuel L. Jackson en eigenaar van Stuntteam De Beukelaer Marco Maas vertelt hoe het was om mee te werken aan zo'n grote actiefilm; Ronald Vlieland en Dennis Bakkum speelden met twee vrienden een marathon van 62 uur tennis en verbraken daarmee het wereldrecord; Victor Remouchamps en zijn advocaat Sébas Diekstra over de schrijnende zaak van 8-jarig dochtertje Sharleyne. Zij overleed in 2015 na een val uit een flatgebouw.

Jinek

Tom Egbers en Helene Hendriks blikken vooruit op de vaderlandse voetbalcompetitie; Kevin Kok wil ‘cross-dressen’ bespreekbaar maken en vertelt daarom over zijn film Van Mars En Venus. Ook Jeroen schuift aan, maar dan als Marloes; Noord-Korea-kenner Casper van der Veen en Amerika-kenner Tom Kleijn over de gevaren die ontstaan zijn door Trumps fire and fury-uitspraak; Xander van der Wulp over de formatieonderhandelingen die weer van start zijn gegaan.