Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Summer Night

Bracha van Doesburgh en Sofie van den Enk over hun nieuwe survivalgids (inclusief tips en blunders) voor nieuwe basisschoolouders; Khalil Toumi is één van de beste straatartiesten van ons land en hij komt vanavond zijn muzikale kunsten vertonen; Tim Oliehoek verklaart het succes van gruwelfilms en laat ons zijn favoriete, doodenge, scènes zien; Edwin Gitsels wil na het schrijven van de biografie van Menno Buch met zijn bedrijf Dit Is Je Leven iedereen de kans geven om zijn/haar levensverhaal vast te leggen. Momenteel is hij bezig met het verhaal over het leven van Annemieke Raatsie en komt daar vanavond over vertellen; Amerika-deskundige Robert Jensen en programmamaker Danny Ghosen (van het nieuwe programma Danny Demonstreert) over de situatie in Charlottesville.

Jinek

Carlo Boszhard neemt ons mee terug naar de hoogtijdagen van de legendarische studio-tv; Ajouad El Miloudi duikt voor een nieuw programma in de wereld van DNA. Ajouad doet onder andere onderzoek naar designerbaby’s, het voorspellen van ziektes aan de hand van DNA en de vraag of we ooit eeuwig kunnen leven. Hij komt daar vanavond over vertellen; Rutger van Zuidam en Sander Schimmelpenninck vertellen over de toekomst van bitcoin.