Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

RTL Summer Night

The Script is na drie jaar terug met gloednieuwe muziek én een nieuwe sound, ze geven een live voorproefje; Ellen Hoog en Naomi van As blikken terug op hun carrière en vertellen of de hockeydames nog kans hebben op de Europese titel; Lil' Kleine ging deze week voor RTL Summer Night op pad met zijn oma om haar een belangrijke mededeling te doen; Songül Sentürk en Frank van Vliet over hun bijzondere verhaal waarin muziek een cruciale rol speelt; Arjan Postma praat over de fossielen die werden gevonden aan de Belgische kust; terrorismedeskundige Annemarie van de Weert over het laatste nieuws rond de aanslag in Barcelona.

Jinek

Saskia Noort en Georgina Verbaan over hun optreden komend weekend op Lowlands; componist Bert Barten over het eerste ‘bomenconcert’ van Europa dat hij geeft; televisiemaker Maxim Hartman en NOS Studio Sport-presentator Henry Schut over hun battle om de beste sixpack én wie er heeft gewonnen; tweede kamerlid Esther Ouwehand blikt vooruit op het eierdebat in de Tweede Kamer.