Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

RTL Summer Night

Precies negen jaar na zijn gouden medaille op de Olympische Spelen in Peking, maakt zwemmer Maarten van der Weijden bekend welke bovenmenselijke uitdaging hij nu in petto heeft; Drentse zanger Bouke Scholten over zijn bijzondere optreden op Graceland, op uitnodiging van de erfgenamen van Elvis Presley; Kim Feenstra en Jordy Baan over het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model waaraan voor het eerst ook mannen meedoen; Anja van den Beemt en Ellen Gerritsen over de massale groepsfoto op Lowlands voor de zieke Anja; Sebastiaan de Vet over de zonsverduistering in Amerika en Joachim de Greef en Mart de Kruif over waarom belangrijke tech-CEO's afwillen van killer-robots.

Jinek

Oud-voetballer Ronald de Boer over de huidige discussie over het kunstgras in de Eredivisie; Monic Hendrickx over het vijfde (en laatste!) seizoen van Penoza; Ivo Niehe over zijn musical over het syndroom van Down en Ties van der Meer en Ed Houben over waarom er een landelijke registratie voor zaaddonoren moet komen.