Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje.

Article continues after the ad

De Wereld Draait Door

Mart Smeets, Erik Dijkstra, Frank Evenblij en Niek van der Velden over dag 12 van de Olympische Winterspelen en cabaretier Johan Goossens over zijn meest recente voorstelling 'Vlam'. Actrice Romana Vrede is tafeldame.

RTL Late Night

Jennifer Schouten, weduwe van de in Mali omgekomen militair Henry Hoving en advocaat Michael Ruperti over de 'blunders van defensie' die tot de dood van Hoving en Kevin Roggeveld hebben geleid; Jeroen Le Duc en Annita Doorn over de bronzen medaille bij de shorttrakvrouwen; Radio-dj Mattie Valk sprak onze Olympische sporters over hun muzikale voorkeuren; neuromusicoloog Artur Jaschke over de invloed van muziek op de hersenen; de muziek van hardstyle-dj Keltek werd gebruikt in de voorbereiding van Jorien ter Mors.

Jinek

Peter R. de Vries over het DNA-onderzoek in de zaak Nicky Verstappen; Fred Teeven over zijn carrièreswitch van staatssecretaris naar buschauffeur; Saskia Belleman, rechtbankverslaggeefster van de Telegraaf, over het proces tegen Willem Holleeder; cabaretier Martijn Koning met een nieuwe selectie van opmerkelijke campagnefilmpjes.