Televisieprogramma krijgt make-over

Het tv-programma De reünie ondergaat een metamorfose. Vanaf dit najaar kent het programma van KRO-NCRV drie presentatoren: Anita Witzier, Jan Kooijman en Ajouad el Miloudi. Dat maakte de omroep woensdag bekend.

Article continues after the ad

Herinneringen

In het programma van KRO-NCRV ontmoeten oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd. Met presentator Patrick Lodiers worden herinneringen opgehaald aan de schooltijd. Maar er wordt vooral stilgestaan bij de vraag hoe het de klasgenoten daarna is vergaan in het leven.

Metamorfose

Lodiers maakte eind vorig jaar bekend terug te keren naar BNN-VARA en moest de omroep op zoek naar een andere presentator. In plaats van één, zijn dat er dus drie geworden. 

Anita neemt de centrale presentatie voor haar rekening, terwijl Jan en Ajouad op pad gaan om reportages te maken. Ook het klaslokaal waarin de oud-leerlingen elkaar weer treffen, ondergaat een transformatie. KRO-NCRV hoopt met de vernieuwingen een nog groter en gevarieerder publiek te bereiken.

Nieuwe afleveringen

Voor de vernieuwde Reünie op televisie is, zijn vanaf zondag 30 april om 20:20 de laatste afleveringen gepresenteerd door Patrick Lodiers te zien op NPO1. In deze reeks van afleveringen zitten opmerkelijke specials rond de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en de klas van Pim Fortuyn.