Glow Up, Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes

Nikkie de Jager mag voorlopig haar make-upkwasten nog niet in de kast opbergen! Naast een tweede seizoen van Make-Up Cup gaat ze namelijk binnenkort samen met Roxeanne Hazes en Pernell Kusmus op zoek naar het grootste make-up talent van Nederland in het programma Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. Vandaag zijn de kandidaten onthuld.

Article continues after the ad

De tien kandidaten moeten zichzelf in elke aflevering weer opnieuw bewijzen. Wie weet de mooiste, de meest bijzondere en technisch uitdagende make-up creaties te maken? Dat bepalen de twee vaste juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus, iedere week bijgestaan door een wisselend gastjurylid passend bij het thema van de week!

Diverse kandidaten

De diverse deelnemers zijn tussen de 19 en 30 jaar en hebben allemaal wel een band met make-up. Van een allround grimeur uit Zaltbommel, een freelance make-upartiest die zelfs al een NYX Squad Award heeft bemachtigd tot een ware influencer: deze dames en heren strijden alle tien voor de titel The Next Dutch Make-Up Star, het bijbehorende geldbedrag van 15.000 euro én uiteraard een talentcontract bij de beroemde agency House of Orange. 

Bekijk hieronder hun introductievideo!


Presentatierol

Naast Nikkie en Pernell gaan we ook Roxeanne Hazes veelvuldig zien in deze competitie. De zangeres en make-upliefhebber mag namelijk de Videoland-reeks presenteren en dat vind ze een enorme eer. "Toen ik werd gevraagd of ik Glow Up wilde presenteren, twijfelde ik geen moment. Ik heb zo veel bewondering voor deze kunstvorm en experimenteer zelf ook graag op het podium met mijn looks. En het is een eer om samen met Nikkie en Pernell dit programma te mogen maken." 


Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf 15 maart te zien op Videoland.