Hoezo zomer? Genoeg redenen om binnen te blijven met deze juli-releases op Ziggo, Pathé Thuis, Disney+ en Prime Video! Van Hamilton tot Room 104 en New Amsterdam!

Ziggo

New Amsterdam Seizoen 2 – 1 juni

Dokter Max Goodwin (Ryan Eggold) is de nieuwe directeur van het New Amsterdam ziekenhuis, dat al jaren lijdt aan slecht management en een totaal uit de hand gelopen bureaucratie. Max laat een frisse wind waaien met zijn gewaagde boodschap: laten we weer zoveel mogelijk mensen genezen! Dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen…

Noord Zuid – 3 juli

Alle afleveringen van Noord Zuid komen naar Ziggo! De politieserie laat de rauwe kant van Amsterdam Noord en de extravagante kant van Amsterdam Zuid zien. Ondertussen wordt er ook keihard politiewerk gedaan en probeert het rechercheteam ondertussen de moord op Elsie op te lossen.

S.W.A.T. Seizoen 2 – 8 juli

Als in Los Angeles de vlam echt in de pan komt, wordt de S.W.A.T.-eenheid van Daniel ‘Hondo’ Harrelson (Shemar Moore) uitgerukt. Zij zijn de laatste verdedigingslinie tussen burgers en de zware criminele van LA. Het tweede seizoen verschijnt 8 juli op Ziggo!

Article continues after the ad

Room 104 Seizoen 3 – 25 juli

Weet je niet of je een horror, een thriller of een komedie wilt kijken? Kijk dan naar Room 104 want elke aflevering is een ander genre! De serie speelt zich volledig in kamer 104 van een Amerikaans hotel af en verkent elke aflevering nieuwe personages die komen overnachten. Het minimalistische concept wordt door ijzersterke verhalen naar een volledig nieuw niveau getild. En het is dus iedere keer een verrassing in welk genre het verhaal zit! Seizoen 3 komt 25 juli naar Ziggo Movies & Series XL. Er zijn nog meer mooie series die je nu op Ziggo kan bekijken.

 

Amazon Prime

Modern Family Seizoen 1-9 – 1 juli

Een van de meest geliefde sitcoms komt naar Amazon Prime Video! Seizoen 1 t/m 9 van Modern Family staat vanaf 1 juli online. Via het perspectief van een nepdocumentaire, ontdek je de 3 disfunctionele gezinnen die samen één grote gezellige familie vormen. De serie gaat al zo lang mee door de fantastische cast vol ervaren acteurs. Kijk maar eens naar deze foto’s van de acteurs in hun jonge jaren, want toen waren ze ook al beroemd!

Hanna Seizoen 2 – 3 juli

Hanna seizoen 2 gaat over een jonge vrouw met buitengewoon gevaarlijke vaardigheden. Ze weet echter niets van haar verleden, laat staan hoe ze de elitetraining heeft kreeg. Aan het einde van seizoen 2 ontdekte Hanna (Esme Creed-Miles) haar herkomst en dat ze bij lange na niet de enige met moordskills is. Kan ze haar vriendin Clara op tijd redden?

Absentia Seizoen 3 – 17 juli

Seizoen 3 van Absentia start wanneer Emily Byrne (Stana Katic) de laatste dagen van haar FBI-schorsing uitzit. Ze probeert een topmoeder voor Flynn te zijn, maar dan ploft een internationale strafzaak op haar deurmat. Plotseling wordt haar hele familie ernstig bedreigd door de situatie!

Pathé Thuis

The Lighthouse – 1 juli

Robert Pattinson en Willem Dafoe moeten overleven in een vuurtoren in deze enge, unieke film die diverse prijzen in de wacht sleepte. Het is ook de film waarmee Pattinson bewees meer dan een sexy Twilight-vampier te zijn. Eind juli verschijnt hij ook in de nieuwe Christopher Nolan-film Tenet en we hebben zelfs al de eerste beelden van hem als Batman.

My Own World – Davina Michelle – 10 juli

Davina Michelle moest door de coronacrisis in een leeg AFAS haar concert geven. Op deze manier kan ze alsnog haar fans laten meegenieten. De liveregistratie in een leeg stadion zorgt voor een unieke muzikale ervaring. Geen enkele Davina Michelle-fan wil dit missen!

 

Disney+

Hamilton liveregistratie - 3 juli

Ook Disney+ komt met een knaller van een liveregistratie: de musical Hamilton! Oorspronkelijk gepland voor 2021, heeft Disney vanwege de lockdown het muzikale meesterwerk nu al beschikbaar gesteld! Hamilton gaat over het leven van de eerste Amerikaanse minister van Financiën, de politicus Alexander Hamilton. Lin-Manuel Miranda was gefascineerd door zijn leven en deed jaren over het schrijven van een volledige rap-musical. Het resultaat is een van de meest bekroonde musicals van de afgelopen jaren, en binnenkort speelt Hamilton in je woonkamer.

Rogue Trip – 24 juli

Geen zin om dit jaar naar het buitenland te reizen? Dan is Rogue Trip de perfecte reisserie deze zomer! Journalist Bob Woodruff reist samen met zijn zoon Mack naar diverse landen zoals Colombia, Ethiopië en Oekraïne, op zoek naar de mooiste en wonderbaarlijkste plekken.

Voor nog meer kijkplezier hebben we ook lijsten van de beste films verschillende streamingdiensten, zoals Ziggo, Disney+ en Prime. Meer van de series? Deze Ziggo-series wil je absoluut niet missen!