Curb Your Enthusiasm

Heb hij Ziggo Movies & Series XL, Disney+ of Amazon Prime Video? Dan wil je deze grote releases zeker niet missen! Van Curb Your Enthusiasm seizoen 10 en Insecure seizoen 4 tot Star Wars: The Clone Wars en Tales From The Loop!

Ziggo Movies & Series XL

Curb Your Enthusiasm seizoen 10 - 1 april

Larry David was een van de grote geesten achter Seinfeld en in Curb Your Enthusiasm speelt hij zelf de hoofdrol. Dat de komedie nu seizoen 10 al haalt, bewijst hoe legendarisch grappig de serie is. De bizarre avonturen van misantroop Larry vervelen nooit!

 

Cougar Town – 6 april

Alle 6 seizoenen van Cougar Town verschijnen op Ziggo! De serie volgt de escapades en relaties van een stel buren uit Gulhaven, Florida. Courteney Cox kennen we natuurlijk van Friends en zij speelt hoofdrolspeelster Jules. Ze is gescheiden maar inmiddels weer klaar om te gaan daten. Haar buren, vrienden en zoon loodsen haar door dit nieuwe avontuur heen.

Article continues after the ad


 

Insecure seizoen 4 – 13 april

Insecure volgt de awkward situaties waarin 2 moderne zwarte vrouwen in Amerika tegenaan lopen. De serie staat hoog aangeschreven en biedt een verfrissende kijk op het afro-Amerikaanse leven in Los Angeles. Met wederom Issa Rae en Ivonne Orji in de hoofdrollen.

 

 


Disney+

Elephant – 3 april

Een documentaire over olifanten, wat heeft een mens nog meer nodig? Nou wat dacht je van Meghan Markle als vertelster? De hertogin van Sussex heeft samen met haar man Prince Harry afstand genomen van het Britse koningshuis. Ze wilt weer zelf de kost verdienen en keert dus terug als actrice! In Elephant vertelt ze het verhaal van de Afrikaanse olifant Shani en haar zoontje Jomo, die een reis van honderden kilometers door de Kalahari-woestijn maken.

 

Star Wars: The Clone Wars (seizoen 7 deel 2) – 3 april

Star Wars: The Clone Wars komt teneinde in het zevende seizoen en in april komen de laatste 7 afleveringen op Disney+. The Clone Wars vertelt de avonturen van Anakin en Obi-Wan tijdens de kloonoorlog die tussen Episode 2 en 3 van de filmreeks plaatsvindt.

 

Night at the Museum – 10 april

Ben Stiller moet verplicht een baantje aannemen als nachtbewaker in een museum. Dat blijkt echter alles behalve saai te zijn want midden in de nacht komt alles tot leven! Van mini-cowboys en Romeinen tot het enorme skelet van een t-rex.


Amazon Prime Video

Tales From The Loop – 3 april

Een nieuwe Amazon Prime Original start in april, gebaseerd op de futuristische ontwerpen van de Zweedse artiest Simon Stålenhag. De eerste beelden beloven een mysterieuze wereld waarin een slaperig stadje boven ‘The Loop’ woont; een machine die de mysteries van het universum moet oplossen. Mysteries blijken echter veel dichterbij te ontstaan…

 

Bosch seizoen 6 – 17 april

De langstlopende Amazon Prime Original wordt nog ietsje langer met Bosch seizoen 6! Harry Bosch is een gerenommeerde detective die werkt bij de LAPD aan moordzaken. In het nieuwe seizoen neemt hij het op tegen een heuse terrorist! Deze Amazon Prime Video-series kun je nu ook kijken via de streamingdienst.

 

Wist je dat Westworld seizoen 3 nu ook op Ziggo Movies & Series XL staat? Je kunt hier onze review lezen! Bekijk ook wat onze favoriete Disney-films zijn die je nu op Disney+ kunt kijken.