Euphoria

Ondanks het vuurwerkverbod eindigt December toch met wat flinke knallers. Daar zorgen de streamingdiensten van Ziggo, Disney+, Pathé Thuis en Amazon Prime Video wel voor. Deze films en series verschijnen allemaal in December!

Ziggo Movies & Series

Euphoria Special Edition - 7 december

Het was een goed jaar voor Euphoria dat beloond werd met maar liefst met 3 Emmys. De dramaserie over een groep middelbare scholieren die worstelt met drugs, seks en andere trauma’s, krijgt een dubbele Kerstaflevering als extraatje. In de eerste aflevering worstelt verslaafde Rue (Zendaya) tijdens de feestdagen met een terugval.

New Nurses seizoen 3 - 10 december

Het derde seizoen van New Nurses verschijnt op Ziggo in december! De Deense overheid kampt in de jaren 50 met een tekort aan zusters en komt met een briljante oplossing: mannen mogen voortaan ook de verpleegkundige opleiding volgen! Erik gaat de uitdaging aan om een ‘nieuwe zuster’ te worden, ondanks dat zijn rijke vader het idee afkeurt. Check hier een lijst van de beste ziekenhuisseries

Trackers seizoen 1 - 17 december

Trackers is een nieuwe spannende serie over verschillende grote misdaden in Zuid-Afrika. Drie verhaallijnen worden op meesterlijke wijze met elkaar verweven. Onder andere diamantsmokkel, het stropen van zwarte neushoorns en terrorisme komen aan bod.

Article continues after the ad

The Vow - 21 december

Het is weer tijd voor een True Crime docu over een bizarre Amerikaanse sekte, ons favoriete subgenre! The Vow is een HBO documentaire over de New Yorkse NXIVM-sekte. Oprichter Keith Raniere werd dit jaar nog veroordeeld tot een gevangenisstraf van 120 jaar wegens afpersing en nog veel meer…

 

Disney+

Godmothered – 4 december

Toverpeetouders zijn anno 2020 niet meer nodig. Slecht nieuws voor de onhandige Eleanor (Jillian Bell), die een toverpeetouder in opleiding is. In deze Disney+ film vindt ze een brief van een 10-jarig meisje die hulp nodig heeft. De brief is alleen 30 jaar oud en Mackenzie is inmiddels een moeder die het hoofd amper boven water kan houden. Eleanor gaat alsnog bewijzen dat ze Mackenzie’s leven beter kan maken met haar magie.

High School Musical: The Musical: The Holiday Special – 11 december

High School Musical: The Musical: The Series krijgt na zijn succesvolle Disney+ serie een kerstspecial met de naam High School Musical: The Musical: The Holiday Special. Hij belooft leuker en origineler te zijn dan de titel. En als dat niet zo is, kun je altijd nog meezingen met de lange lijst heerlijke kersthits die de revue passeert.

Soul – 25 december

Waarom Kerstmis met de familie vieren als je Kerstmis ook op de bank kan doorbrengen met de nieuwe Pixar-film exclusief op Disney+? Soul slaat de bioscopen over en gaat gelijk naar je streamingabo toe! Joe Gardner (Jamie Foxx) is dol op muziek en krijgt de kans van zijn leven wanneer hij in New Yorks bekendste jazzclub mag optreden. Onderweg krijgt hij alleen een verschrikkelijk ongeluk waardoor hij in het ‘Hiernamaals’ belandt: de plek waar alle zielen gevormd worden. Joe is nog niet klaar met de aarde en probeert te ontsnappen. De eerste reacties op Soul zijn al heel erg positief!

 

Pathé Thuis

Rush Hour – 3 december

De klassieke actiekomedie met Jackie Chan en Chris Tucker komt naar Pathé Thuis! De politie-inspecteurs van Hong Kong en Los Angeles worden tegen wil en dank met elkaar opgezadeld. Wanneer ze erachter komen dat ze dezelfde kidnapping onderzoeken, gaan ze toch samenwerken. Jackie Chan laat alleen wat eerder zijn vuisten praten in de film. Slecht nieuws voor Chris Tucker, maar goed nieuws voor ons!

Peninsula – 3 december

Train to Busan is een Zuid-Koreaanse zombiefilm die de hele wereld veroverde met zijn toffe idee. Peninsula is van dezelfde regisseur en een spirituele opvolger met nieuwe personages. Vier jaar na de zombie-uitbraak proberen vier Koreanen vanuit Hong Kong terug te keren naar het besmette gebied. Daar staat namelijk een geldtruck geparkeerd met 20 miljoen dollar erin. Hoe moeilijk kan het nou zijn om dat op te halen?

Tenet – 15 december

De Christopher Nolan-film Tenet kan je vanaf 15 december ook vanaf je luie bank kijken. Of herkijken want het is een verschrikkelijk ingewikkelde actiefilm. The Protagonist (John David Washington) belandt in een geheime organisatie die de Derde Wereldoorlog probeert te voorkomen. Er is een apparaat dat de tijd kan omkeren en de eigenaar gebruikt het om er een grote bende van te maken. Tenet verbrak zelfs een record in Nederland.

 

Amazon Prime Video

The Wilds – 11 december

Na een vliegtuigcrash stranden 10 jonge vrouwen op een onbewoond eiland. Daar moeten ze zien te overleven maar delen ze ook de problemen in elkaars levens. Kunnen ze van het eiland afkomen? En hoe kan het dat er toevallig 10 willekeurige vrouwen de crash hebben overleefd en op hetzelfde eiland zijn aangespoeld?

The Expanse seizoen 5 – 16 december

Het vijfde seizoen van The Expanse start eindelijk in december! De science-fiction serie heeft ook al een zesde seizoen gekregen van Amazon en dat zal gelijk de laatste zijn. Nog even genieten dus.

A Massive Hunt – 18 december

De drie autogekken van The Grand Tour hebben opnieuw een reis gemaakt, deze keer naar Madagaskar. Het Afrikaanse eiland verbergt een schat en Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond moeten in hun speciale auto’s ernaar gaan zoeken.

Meer streaminggenot nodig? We hebben de beste Netflix Kerstfilms voor je verzameld. En de beste series op Netflix. En de beste films én de beste series op Ziggo. Knap als je dit allemaal kan kijken in december!