Tim Hofman, Over mijn lijk s9

Tim Hofman gooide vorig jaar hoge ogen met het programma Over mijn lijk. Logischerwijs kon een tweede seizoen voor de presentator dan ook niet uitblijven. Hoewel er nog weinig bekend is over wanneer we naar de beelden kunnen kijken, licht het programma op social media al een tipje van de sluier op! 

Article continues after the ad

Opnieuw volgt Tim Hofman de komende tijd vijf ongeneeslijk zieke jongeren die nog alles uit het leven willen halen.

Levensgenieter ten top

De eerste kandidaat die wordt voorgesteld op de Facebook-pagina van het programma is de 26-jarige Jip. Zij lijdt aan een hersentumor. "Dat is niet gemakkelijk, maar aan de andere kant geniet ik heel erg van mijn leven. Zoveel ik kan. Ondanks de beperkingen en de heftigheid die het met zich meebrengt", vertelt de jonge moeder alvast in de onderstaande video. Bekijk de gehele video alvast hieronder!

Diverse operaties

De tweede deelnemer is de dertigjarige Roy uit Oldenzaal. "Ik doe dit jaar mee aan Over mijn lijk, omdat ik een hersentumor heb", vertelt hij openhartig in de video hieronder. "Ik ben toen direct geopereerd aan de hersentumor en toen hebben ze een klein gedeelte weg weten te halen. Vervolgens hebben ze nog een keer een poging gedaan." Maar helaas mocht die operatie niet baten. "Hoe het er nu uitziet is dat ze nu gaan kijken van: 'Oke, hoe lang kunnen we het nog rekken?' Op het moment dat ze zien dat het écht nog verder gaat groeien, dan kan ik alleen nog bestralen en chemo's tegelijkertijd." 

Wanneer het negende seizoen van Over mijn lijk van start gaat, is nog niet bekend. We houden het natuurlijk in de gaten.