De teasers van de verfilming van Stephen King’s The Dark Tower met Matthew McConaughey en Idris Elba in de hoofdrol zien er veelbelovend uit!

Article continues after the ad

Teasers

De aankomende film The Dark Tower is gebaseerd op de bestseller boekenreeks van Stephen King. De eerste twee trailers voor de trailer, oftewel de teasers, werden door de hoofdrolspelers zelf op Twitter geplaatst.

 
 

The Gunslinger

In The Dark Tower Idris Elba speelt The Gunslinger Roland Deschain, een scherpschutter die op zoek gaat naar de mysterieuze Dark Tower. Hij leeft in een parallelle wereld, die door oorlogen verwoest raakte. Deschain is echter niet de enige die de Dark Tower zoekt, ook de meedogenloze Man in Black (gespeeld door Matthew McConaughey) wil de toren vinden om vervolgens over het multiversum te regeren.

Stephen King

Schrijver Stephen King refereert naar de serie als zijn belangrijkste werk, dat bestaat uit acht boeken in verschillende genres: science-fiction, western, horror en fantasy. Nu hopen dat de film deze bestsellerreeks eer aan doet.

The Dark Tower

Morgen komt de officiele trailer van The Dark Tower uit, dus houd Superguide in de gaten! The Dark Tower draait vanaf 27 juli in de bioscoop.