Gossip Girl reboot van HBO Max

Hey Upper East Siders. De langverwachte Gossip Girl-reboot komt er nu echt aan! HBO Max deelde vandaag de eerste beelden en het lijkt weer ontzettend juicy te worden.

In de spin-off gaan we negen jaar vooruit in de tijd. Nu maakt een nieuwe groep rijke tieners de Upper East Side onveilig. En niet geheel onbelangrijk: Gossip Girl is terug! De originele website werd afgesloten, maar de beruchte blogger heeft nu vrij spel op social media. Eerder vertelde producent Joshua Safran dat de nieuwe platformen een grote rol gaan spelen in de serie.

HBO Max

De eerste afleveringen van de reboot gaan 8 juli van start op HBO Max. De serie zou eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar door corona liet het nog even op zich wachten. In Nederland hebben we nog steeds pech, want de streamingdienst is hier nog helemaal niet beschikbaar.

Article continues after the ad

Nieuwe castleden

Door het tijdsverschil van negen jaar met de oude serie is de cast ook grotendeels vernieuwd. Onder anderen Emily Alyn Lind, Tavi Gavinson en Thomas Dorethy zijn binnenkort te zien op de rijke privéschool Constance Billard. Een oud personage die we wel terug gaan zien, of eigenlijk horen, is The Good Place-ster Kristen Bell. Zij is opnieuw de mysterieuze verteller. XOXO!

Het eerste seizoen van de Gossip Girl-reboot is vanaf 8 juli te streamen op HBO Max.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.