Van films krijgen we nooit genoeg, gelukkig komen er in maart weer een aantal mooie pareltjes op de markt. Wij hebben de beste bioscoopreleases voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie weer een aantal enkeltjes bioscoop kunnen boeken!

1. Captain Marvel 

6 maart

Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur van Marvel Studios dat zich afspeelt in 1990. De film gaat over Carol Danvers, een van de machtigste superhelden uit het universum. Terwijl er een galactische oorlog op aarde heerst tussen twee buitenaardse rassen, bevindt Danvers zich samen met enkele bondgenoten middenin deze draaikolk. 

2. On the Basis of Sex

7 maart

In dit waargebeurde verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg volg je haar vanaf het eerste jaar op Harvard. Je maakt mee hoe ze met verschillende tegenslagen omgaat en zich in een door mannen gedomineerde wereld omhoog werkt naar het Amerikaanse Hooggerechtshof. 

3. Arctic 

14 maart

Na een vliegtuigcrash strandt een man als enige overlevende op de Noordpool. Blijft hij in zijn geïmproviseerde kamp of gaat hij op een dodelijke tocht door het onbekende in de hoop er levend uit te komen?

4. What Men Want

14 maart

Ali David is een succesvolle sportagent die constant moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Na het verliezen van een promotie vraagt ze zich af hoe ze in hemelsnaam in deze mannenwereld kan slagen. Dan krijgt ze plots het vermogen om de gedachten van mannen te horen. Door deze nieuwe gave kan ze collega’s te slim af zijn, maar zet ze wel haar relaties, met onder andere haar nieuwe vriend, op het spel.

5. US

21 maart

Oscarwinnaar Jordan Peele brengt weer een nieuwe innovatieve thriller op de markt. In deze film wordt een familie lastiggevallen door mensen die exact op hen lijken: dubbelgangers. De terror van deze dubbelgangers is maar moeilijk te overleven en zorgt voor ultieme spanning. 

6. Dumbo

27 maart

In deze nieuwe live-action film van Disney krijgt voormalig circusster Holt Farrier de taak om op een pasgeboren olifantje te passen wiens grote oren hem tot het pispaaltje van het circus maken. Als later blijkt dat het olifantje door zijn enorme oren kan vliegen verandert hij van een lachertje in een ster. 

7. Thunder road

28 maart

Politieagent Jim Arnaud probeert om te gaan met het verlies van zijn moeder en worstelt tegelijkertijd met een scheiding. Hij probeert het hoofd boven water te houden maar als hij dan ook nog de voogdij over zijn dochter kwijt dreigt te raken, is de maat toch écht vol. 

8. Bon Dieu 2

28 maart

Na het succesvolle Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil komt voor een nieuwe crisis te staan: hun vier schoonzonen willen met hun vrouwen en kinderen naar het buitenland verhuizen. Claude en Marie kunnen zich geen leven voorstellen zonder hun (klein)kinderen in de buurt, dus doen ze alles om ze in Frankrijk te houden. 

Article continues after the ad