Comedy Central Roast

Sinds 2016 legt Comedy Central (bijna) ieder jaar een BN’er op de pijnbank. Gordon, Giel Beelen, Ali B. en Johnny de Mol werden al vakkundig ‘geroast’. Dit jaar is illusionist Hans Klok aan de beurt. We checken de beste, hardste grappenmakers uit de Comedy Central Roast voor je!

Illusionist Hans Klok is dinsdag 21 december aan de beurt in The Roast of Hans Klok. Kijk het op Comedy Central, vanaf 20:30 uur want het wordt magisch! In de eerste beelden laat roaster Stefano Keizers al zien dat hij enorme ballen heeft.

 

6. Gordon

The Roast of Gordon

Gordon was het slachtoffer van de allereerste 'Roast' op de Nederlandse televisie. Met een brede lach onderging hij de meest vreselijke beledigingen. Toen het tijd werd om terug te slaan, hakte hij zijn kwelgeesten om de beurt keihard in de pan.

We wisten natuurlijk dat Gordon zijn mondje wel bij zich had, na zijn avonturen met Gerard Joling, en dat bleek in de grappige finale.

Article continues after the ad

 

5. Sander Lantinga

The Roast of Gordon

Radio-dj (en Songfestival-expert) Sander Lantinga maakte bekend dat hij soms last had van angstaanvallen, en met deze bekentenis werden zijn oren flink gewassen tijdens The Roast of Gordon. Ondanks de zenuwen zette Lantinga een prima roast neer! 'Je brak door met het nummer Kon ik Maar Even bij je Zijn… Een nummer over je dealer.'

 

4. Johan Goossens

The Roast of Ali B.

Cabaretier Johan Goossens staat bekend om zijn grove seksgrappen, waarbij hij graag om zichzelf lacht. “Ik heb geen ‘gaydar’. Tot mijn schok ontdekte ik: Rob Geus heeft gewoon een vrouw. Die man schrijft kookboeken en reist het hele land door om te kijken of het wel schóón is!”

Ali B. kwam er ook niet lekker vanaf. “Ali, ik hoor dat je bent begonnen als dealer van wiet en coke. Wat erg… Toen bracht je de mensen nog verlichting!”

 

3. Najib Amhali

The Roast of Johnny de Mol

Cabaretier Najib Amhali is zowat altijd grappig, en tijdens de verbale afslachting van Johnny de Mol, was hij één van de sterren. ‘Roast Master’ Jeroom Snelders ging kapot toen Amhali zijn forse snor ‘een penisbezem’ noemde.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

2. Henry van Loon

The Roast of Ali B

The Roast of Ali B moest het zonder comedypyromaan Peter Pannekoek stellen, maar gelukkig was daar Henry van Loon nog (die je waarschijnlijk ook wel kent uit De Luizenmoeder). Van Loon was tegen zijn ‘mederoasters’ nog een stuk harder dan tegen Ali B zelf. “Sanne Wallis, ik zou er mijn hond nog vanaf trappen? Nou, ik niet! Ik wil dat wel zien.”

‘Brace, je zong altijd al als een wijf, maar vroeger leefde je tenminste nog als een rapper toch? Iemand in je kofferbak douwen, eindje rijden, mensen ontvoeren.’ Henry van Loon is één van de beste grappenmakers in de Comedy Central Roasts… Er is maar ééntje die soms nóg scherper uit de hoek komt.

 

1. Peter Pannekoek

The Roast of Giel Beelen

De humor in de Comedy Central-roasts is altijd hard, maar de aflevering rond Giel Beelen was met afstand de grofste ooit. Er werden grappen gemaakt over overleden familieleden, én de jonge vriendinnen van Beelen. “Als ik een kind hoor janken in het vliegtuig, dan ga ik me ergeren. Maar jij gaat kijken of het een lekker wijf is!”

Pannekoek ging vol op het orgel en brandde de dj totaal af. “Je bent veel lelijker van binnen, dan van buiten. En met zó’n kop is dat een prestatie.” In tegenstelling tot de meeste ‘roasters’ schrijft Pannekoek trouwens zijn eigen grappen. We zijn benieuwd naar de Oudejaarsconference waarmee hij 2021 afsluit.

 

The Roast of Hans Klok

Illusionist Hans Klok is de volgende BN’er die op Comedy Central door de mangel gehaald wordt. Voor zover we weten is het een behoorlijk aardige man, maar we vertrouwen erop dat de ‘roasters’ weer wat mokerharde opmerkingen maken!

Henry van Loon is in 2021 gepromoveerd tot 'Roast Master'. Onder zijn leiding zullen Karin Bloemen, Rasti Rostelli, rapper Sjaak, Louisa Janssen, Stefano Keizers, Henk Westbroek, Johan Goossens en Giel de Winter Hans Klok (en elkaar!) tot op het bot beledigen. Met een glimlach, dat natuurlijk wel!

Je ziet The Roast of Hans Klok op 21 december op Comedy Central, vanaf 20:30 uur.