De sequel van horrorsensatie It begint inmiddels vorm te krijgen. In de afgelopen dagen hebben nog twee bekende koppen zich bij de (nu al indrukwekkende) cast gevoegd. Wij zetten ze allemaal op een rij.

Article continues after the ad

Jessica Chastain - Beverly Marsh

Hollywood-heldin Jessica Chastain tekende als eerste voor de sequel. Ze speelt een volwassen Bev, die wanhopig probeert zich uit een gewelddadige relatie te wurmen. De actrice en regisseur Andy Muschietti zijn trouwens oude bekenden: de twee werkten in 2013 samen aan horrorfilm Mama.

James McAvoy - Bill Denbrough

James ‘Professor X’ McAvoy speelt ‘Stuttering Bill’, de leider van dit olijke gezelschap. In het boek van Stephen King is Bill een succesvolle schrijver.

Bill Hader - Richie Tozier

Saturday Night Live-alumnus Bill Hader neemt Richie ‘Trashmouth’ Tozier voor zijn rekening, die in het boek eindigde als komische radio-dj.

Andy Bean - Stan Uris

Allegiant- en Power-acteur Andy Bean kruipt in de huid van Stan Uris, die toen hij klein was op traumatische wijze in de val gelokt werd door de haatdragende clown. Inmiddels is het 27 jaar later, maar nog steeds keert hij liever niet terug naar Derry. 

James Ransone - Eddie Kaspbrak

Een set vol gruwelijke horrorprops is niet nieuw voor James Ransone. We kennen hem namelijk uit de angstaanjagende film Sinister en het vervolg hierop: Sinister II. Dit keer is hij te zien als de volwassen versie van het nerveuze astmapatiëntje Eddie Kaspbrak.

Isaiah Mustafa - Mike Hanlon

Herinner je je die briljante Old Spice-reclame nog? 'The man your man could smell like,' alias Isaiah Mustafa, is gestrikt als een volwassen Mike Hanlon. Daar kunnen we mee leven!

Jay Ryan - Ben Hanscom

Sodeju, dit is een gevalletje goed opdrogen. Noem ‘m gerust Jeej Ryan. Je kent de acteur wellicht van CW-serie The Beauty and The Beast.