Nieuwe maand, nieuwe blockbusters! Met in november o.a. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald én de Halloween-reboot. We zetten de hoogtepunten voor je op een rij!

Nieuwe maand, nieuwe blockbusters! Met in november o.a. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald én de Halloween-reboot. We zetten de hoogtepunten voor je op een rij!

1 november

Bohemian Rhapsody 

De Freddie Mercury-biopic krijgt nogal uiteenlopende recensies.


Halloween 

Laurie Strode en Michael Myers staan na 40 jaar nog één keer tegenover elkaar voor de ultieme confrontatie.

Article continues after the ad


The Nutcracker and The Four Realms

Het klassieke Disney-sprookje De Notenkraker krijgt - net als deze Disney-pareltjes - een live-action-versie met o.a. Mackenzie Foy en Morgan Freeman.

 

8 november

Overlord 

Zombies, maar dan in een originele setting: de Tweede-Wereldoorlog!

 

The King

Een docu over Elvis, met beroemdheden zoals Alec Baldwin die in Elvis' oude Rolls-Royce vertellen over de nalatenschap van The King.

 

     

The Old Man & the Gun

Robert Redford schittert in zijn allerlaatste film over een bijna-bejaarde bankrover die zijn laatste kunstje gaat flikken.


14 november

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 

Het vervolg op de Harry Potter-spin-off rond dierenverzamelaar Newt Scamander focust op de aartsrivaal vóór Voldemort: Gellert Grindelwald.


15 november

Suspiria 

Een horror-remake over een balletdanseres die in een Berlijnse dansschool terechtkomt en van de ene in de andere nachtmerrie belandt.


22 november

Robin Hood 

Taron Egerton en Jamie Foxx in wéér een nieuwe versie van het klassieke Robin Hood-verhaal.


Widows 

Regisseur Steve McQueen trommelde voor zijn revenge-thriller een indrukwekkende cast op met namen als Viola Davis, Liam Neeson en Colin Farrell.


29 november

Beautiful Boy 

Gebaseerd op het hartverscheurende boek van vader David Sheff (Steve Carell) over zijn leven met drugsverslaafde zoon Nic (Timothée Chalamet).


The Grinch 

Benedict Cumberbatch spreekt de stem in van de chagrijnige Grinch die Kerst in het dorpje Whoville wil verpesten.

 

I Still See You 

Bella Thorne speelt Roni, een vrouw die het aan de stok krijgt met geesten die nu - tien jaar na een soort apocalyps - de wereld hebben overgenomen.


The Possession of Hannah Grace 

Shay Mitchell (Emily uit Pretty Little Liars) speelt de ongelukkige Megan die de geest van de dode Hannah Grace achter zich aan krijgt.