Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Het is weer tijd voor ordinaire seks, ruzie en vooruit: ook een beetje liefde! Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch gaat bijna van start en daarom stellen we alle sexy singles aan je voor.

Danny (23)

Deze spierbundel uit Helmond is een echte playboy en heeft naar eigen zeggen een vrij wild seks- en liefdesleven. “Ik ben altijd wel met meerdere meisjes bezig, maar vaak komen ze er wel achter en dan begint het drama weer.” Danny zegt dat hij niet naar de villa komt voor liefde, maar sluit het niet uit. Weet hij het drama te ontlopen?

Article continues after the ad

 

Dusty (23)

Dusty heeft een vlotte babbel en vrolijke lach en is daarmee de grote sfeermaker van het seizoen. Zijn doel is om tijdens EOTB de 100 bedpartners aan te tikken (de teller staat nu op 93). Lukt het de playboy om dit waar te maken of houden zijn gevoelens hem tegen?

 

Gloria (20)

Gloria mag dan wel de Benjamin van de groep zijn, maar ze is zeker niet vies van een beetje drama. Ze gaat de hele villa op z’n kop zetten met haar ‘I don’t give a fuck’-attitude. “I am the bad bitch, eerlijk gezegd: everybody calls me ‘The Crazy Bitch.’”

 

Jørney (24)

In de woorden van Nielson: Jørney heeft de beauty en de brains. Ze doet mee aan EOTB om haar horizon te verbreden, maar eigenlijk is ze ook wel nieuwsgierig of er nog een toekomst bestaat met een oude liefde. “Waarom ik de perfecte kandidaat ben? Wacht maar en ik laat je zien wat ik kan doen met 10 mannen op één eiland.”

 

Keanu (22)

Keanu is er helemaal klaar voor om de grootste playboy van België te worden. Hij laat zich door niemand intimideren en is altijd op jacht naar zijn volgende prooi. Zijn ideale type? Blonde vrouwen met een flinke dosis humor en prachtige billen. Naar eigen zeggen gaat hij voor veel drama, liefde en sexy momenten zorgen.

 

Lesley (23)

Deze powervrouw weet wat ze wil. Ze is niet bang om op mannen af te stappen en is ervan overtuigd dat zij met gemak Harrie’s record kan verbreken. Lesley krijgt niet snel gevoelens, maar vindt seks superbelangrijk. Verbreekt ze dit seizoen alle EOTBDD-records?

 

Odim (24)

Odim is ontzettend sportief. Hij heeft op hoog niveau gevoetbald én doet aan thaiboksen en atletiek. Alle energie die hij daarvan krijgt, stopt hij maar al te graag in vrouwen. Hij ziet zichzelf als een aanwinst voor iedere vrouw die dit jaar de villa betreedt.

 

Shani (23)

Tattoo-artieste Shani is recht voor haar raap. Ze heeft een zwak voor romantische mannen, maar valt vaak voor de bad boy. Dat maakt haar ook snel jaloers. “Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!” Shani kan niet wachten om te zien wie er het strand op komen lopen.

Zo, dat waren ze, de acht singles voor het nieuwe seizoen van EOTBDD. Ben jij er al klaar voor? Nog niet? Dan check je hier een terugblik op de 5 ordinairste momenten uit Ex On The Beach: Double Dutch.

Seizoen 7 van Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf 11 april iedere zondag om 21:30 uur te zien op MTV.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: