Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

Hoera! Het datingprogramma The Bachelorette krijgt eindelijk een Nederlandse versie! Over een paar dagen is de eerste aflevering te zien op Videoland. We vertellen jullie wat dit hete programma met Gaby Blaaser absoluut moet hebben.

Wat is The Bachelorette?

Ben je nog niet bekend met het format van The Bachelorette? No worries, we vertellen je graag wat je van het datingprogramma mag verwachten.

Zoals gezegd, wordt dit de eerste Nederlandse versie van The Bachelorette. In het verleden zijn er wel verschillende seizoenen van The Bachelor gemaakt, de variant met een mannelijke vrijgezel in de hoofdrol. In The Bachelorette draait het echter om het liefdesgeluk van een vrouw. In dit geval: Gaby Blaaser! Zij is de vrijgezel, omringd door 18 mannen, die hopen haar hart te veroveren. Gaby stuurt elke week mannen naar huis, totdat er uiteindelijk ééntje overblijft. Om kenbaar te maken welke mannen mogen blijven, deelt Gaby rozen uit tijdens de rozenceremonie. Mannen die geen roos krijgen, moeten naar huis. The Bachelorette wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder. Hij begeleidt Gaby tijdens de rozenceremonie.

The Bachelorette Gaby Blaaser Rick Brandsteder

Article continues after the ad

 

Rivaliteit

Nu je weet wat The Bachelorette precies is, vertellen we je wat we willen zien in het tv-programma. Te beginnen met wat gezonde rivaliteit tussen de mannen! Dat zich dan bij voorkeur uit via wat ouderwetse sabotage, waarbij de mannen elkaar zwart maken in de hoop Gaby haar hart te veroveren!

The Bachelor rivaliteit

 

Liefdesdriehoek

Wil The Bachelorette ons geboeid houden dan moeten er minstens een paar mannen in de race blijven. Er is niets aan als Gaby meteen al weet wie haar droomman is! We zien maar al te graag een liefdesdriehoek, waarbij onze vrijgezel maar niet kan kiezen tussen twee (of drie, nee, vier!) appetijtelijke kandidaten.

The Bachelorette rozenceremonie

 

Hartkloppingen

Het hoogtepunt van elke aflevering van The Bachelorette is de rozenceremonie. In ieder geval voor ons! Wij verheugen ons namelijk nu al op de lange montage gespannen gezichten en trillende handen!

The Bachelor rozenceremonie zenuwen

 

Awkward momenten

Uiteraard gunnen we Gaby alle geluk van de wereld, maar The Bachelorette is niet compleet zonder wat awkward momenten. We denken bijvoorbeeld aan een dramaqueen die niet kan accepteren dat hij naar huis wordt gestuurd. Of een man die al een vriendin blijkt te hebben! Ook lijkt het ons geweldig als Gaby per ongeluk een verkeerde naam noemt tijdens de rozenceremonie… Nee, wij staan niet boven leedvermaak! En de eerste tekenen zijn goed, want één deelnemer maakt het meteen super-awkward door Gaby haar cadeautje mee te nemen!

The Bachelor naamsverwarring

 

Schitterende outfits

Het is de bedoeling dat de vrijgezel en haar mannen zich een beetje leuk aankleden voor de rozenceremonie. Wij hebben onze hoop gevestigd op Gaby! We hoeven maar te scrollen door haar Instagram (wat we graag doen!) om de laatste modetips voorbij te zien komen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve volgers, zijn alle kerstcadeau’s al ingepakt? #merrychristmas 🎄

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je de laatste zonnestralen van de dag pakt☀️#happyme

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gisteren mocht ik de première van Ocean’s8 presenteren. Wat pas ik er lekker tussen heh?😂#dolbycinema #vuenl

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Amerikaanse praktijken

Heb je wel eens naar de Amerikaanse versie van dit tv-programma gekeken? In dat geval weet je dat de kandidaten niet altijd even stabiel zijn… Zo was er een man die een tatoeage liet zetten om indruk te maken op de vrijgezel. Hij had een hart met een schild laten tatoeëren, omdat hij had beloofd haar hart te beschermen… Yikes! Ook was er in The Bachelor eens een kandidate die het achter de schermen had aangelegd met een producer. Uiteraard kreeg zij geen roos… Maar vooruit, eerlijk is eerlijk: het zijn niet alleen Amerikanen die drama weten te creëren! Het komt vast goed...

The Bachelor Bron: ABC

 

Een happy end

Oké, onze grootste wens voor The Bachelorette is natuurlijk gewoon een happy end. We gunnen Gaby echt wel een fijne man! Eentje waarmee ze heel lang heel gelukkig zal zijn (en hopelijk een vervolgserie meemaakt)

The Bachelor happy end

 

The Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland.