What Women Want was een behoorlijk succesvolle comedy, waarin Mel Gibson de gedachten van vrouwen kon lezen. De romcom krijgt een nieuwe versie, waarin Taraji P. Henson in de gedachtenwereld van mánnen kruipt. Check de eerste trailer van What Men Want.

Article continues after the ad

Ali Davis (Taraji P. Henson) denkt een belangrijke promotie binnen te slepen, maar die gaat aan haar neus voorbij. Ali heeft het idee dat ze wordt gedwarsboomd door de mannen om haar heen, die elkaar telkens de bal toespelen. Ze bezoekt een goeroe, en krijgt een bijzondere kracht: ze kan de gedachten van alle mannen om haar heen horen!

What (wo)men want

What Men Want is gebaseerd op de succesvolle comedy What Women Want (2000), met Mel Gibson en Helen Hunt in de hoofdrol. Geruchten over een remake gaan al sinds 2009 rond, maar nu is het eindelijk zo ver.

Naast Henson zijn er rollen voor komiek Tracy Morgan (30 Rock) en Aldis Hodge (Straight Outta Compton). What Men Want is geregisseerd door Adam Shankman, die eerder films als The Wedding Planner, The Pacifier en afleveringen van de hitserie Glee maakte.

What Men Want draait vanaf 31 januari in de bioscoop.