Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat nog steeds in de top 3 van best bezochte films deze week. Wist jij dat nummer 3 van de Guardians of the Galaxy-franchise al in de maak is? Dit weten we tot nu toe over de nieuwe Marvelfilm!

Article continues after the ad

Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2020?

James Gunn teaset op Facebook dat hij de komende drie jaar werkt aan Vol. 3 als regisseur en schrijver. De regisseur hint daarmee op een release van de film in 2020.

Ook heeft Gunn bevestigd op Twitter dat Vol. 3 plaatsvindt na Avengers: Infinity War en Avengers 4. En deze Marvelfilms zijn al bevestigd voor een release in 2018 en 2019.

Nieuwe en terugkerende gezichten

Volgens MovieWeb keert de gehele cast terug in het derde deel. In een interview met USA Today bevestigde Gunn dat hij al is begonnen met schrijven aan de film. Hij zou het verhaal regelmatig bespreken met hoofdrolspelers Chris Pratt en Zoe Saldana. Naar verluidt krijgen we naast Star-Lord en Gamora ook meer te zien van Nebula en Mantis.

Ook krijgt waarschijnlijk fan favoriet Adam Warlock een rol. In de Marvel comics wordt dit personage gecreëerd door wetenschappers als rolmodel voor een nieuwe mensheid.

Wordt Ayesha de bad-guy?

In een interview met IGN zei James Gunn dat de Golden High Priestess of the Sovereign Ayesha, gespeeld door Elizabeth Debicki, terugkeert in Vol. 3. “Ik ben absoluut van plan om Elizabeth Debicki terug te brengen. Ze is een van m’n favoriete acteurs waar ik ooit mee heb gewerkt.” En dit lijkt behoorlijk officieel: de actrice staat bevestigd op IMDb voor Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Aangezien haar personage behoorlijk pissig is op de Guardians (we willen niet al te veel verklappen) is het goed mogelijk dat ze de rol van de slechterik op zich neemt.

Nu in de bios

Guardians of the Galaxy Vol. 2 nog niet gezien? De film draait nu in de bioscoop!