peter pannekoek in dit was het nieuws 2021

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws van start. En de satirische nieuwsquiz heeft wat te vieren!

Champagne

Vandaag maakte AVROTROS bekend dat Dit Was Het Nieuws volgend jaar terugkeert op televisie. En de komende editie zal net iets feestelijker verlopen dan de afgelopen seizoenen. Het nog altijd populaire programma bereikt in het nieuwe seizoen namelijk niet één, maar drie bijzondere mijlpalen: het 25-jarige bestaan, het 40e seizoen én de 250e aflevering op 11 februari. Kortom, zet de champagne maar koud!
 


Peter Pannekoek

Het jubileumseizoen werd vandaag aangekondigd op onder meer Instagram. Daarbij werd meteen onthuld wie teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek zullen bijstaan in de nieuwe afleveringen. Onder anderen Tygo Gernandt, Danny Vera, Sinan Can, Bram Krikke, Alex Ploeg, Gwen van Poorten, Roué Verveer en Alberto Stegeman maken hun opwachting in de komende afleveringen van DWHN.

Article continues after the ad

Beroepsdroogkloot

De eerste aflevering van Dit Was Het Nieuws was te zien op 17 mei 1996. Onder meer Raoul Heertje, Thomas Acda en Martijn Koning waren te zien als teamcaptain in de satirische nieuwsquiz. De presentatie was echter altijd in handen van beroepsdroogkloot Harm Edens… en dat zal in het nieuwe seizoen van DWHN gelukkig niet anders zijn!

Het jubileumseizoen van Dit Was Het Nieuws is vanaf donderdag 14 januari te zien op NPO 1.