Rik van de Westelaken in Wie is de Mol
Source
AVROTROS

Het nieuwe tv-seizoen gaat weer van start in september! Maar welke must-see programma's moet je echt niet missen, want er komt nogal wat nieuws op de televisie! Wij hebben 12 hete tips voor je.

12. Ranking the Stars

Vanaf woensdag 2 september om 20:30 op RTL 5

Paul de Leeuw is terug met de meest hilarische spelshow van Nederland. Een groep BN-ers krijgt elke uitzending 2 gekke vragen voorgelegd. Wie is de grootste koopjesjager? Wie heeft het hoogste IQ? Wie is er het beste onder de lakens?

Inmiddels zijn alle kandidaten bekendgemaakt. Zou dit seizoen net zo spraakmakend worden als deze fragmenten?

 

Article continues after the ad

11. All Stars en Zonen

Vanaf zondag 20 september om 21:55 op NPO 3

De legendarische komedieserie All Stars is terug in een nieuw jasje; All Stars en Zonen. De oude cast, onder wie Kasper van Kooten (Peter), Danny de Munk (Bram), Peter Paul Muller (Mark), Isa Hoes (Roos), Thomas Acda (Willem), Daniel Boissevain (Johnny) en Raymi Sambo (Paul), zijn ook te zien in de serie. Het personage Hero, vertolkt door de in 2010 overleden Antonie Kamerling, wordt in de nieuwe reeks niet vervangen.

In de nieuwe serie zijn de voetballers van toen ouder geworden. Hun (schoon)zonen en dochters zijn in de nieuwe serie aan de bal.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOUND ON 🏆 🚨BINNENKORT🚨 Opnames van start TV Serie ⚽️”ALL STARS & ZONEN”⚽️

A post shared by DANNY DE MUNK (@dannydemunk) on

 

10. KLEM

Vanaf donderdag 24 september om 21:30 op NPO 1

De eerste beelden van KLEM beloven een spannend allerlaatste seizoen. De thrillerserie draait om Marius Milner (Jacob Derwig) en de hooggeplaatste Belastingdienst-medewerker Hugo Warmond (Barry Atsma), die tegen elkaars zin in een zakelijke vriendschap ontwikkelen. De eerdere seizoenen waren een groot kijkcijfer succes. Trekt het drama dit seizoen ook veel kijkers naar de NPO?

 

9. The Masked Singer

Vanaf vrijdag 25 september om 20:00 op RTL 4

De theorieën over wie er toch in dat pak zit kunnen weer losgaan. De oorspronkelijk door Zuid-Koreanen bedachte zangwedstrijd, waarin geheime BN-ers in dierenkostuums optreden, was hier ook een grote hit. Geen wonder dus dat er een tweede seizoen werd besteld! We zijn benieuwd wat voor creatieve pakken en zangers RTL deze keer ons voorschotelt.

De Robot (aka Tania Kross) won seizoen 1 van The Masked Singer. Bekijk hieronder of de juryleden dit goed hadden geraden.

 

8. De Vooravond

Vanaf maandag 31 augustus om 19:00 op NPO 1

Er kwam na 15 jaar DWDD een einde aan de populaire talkshow. Het oude tijdslot van NPO1 wordt vanaf 31 augustus opgevuld door De Vooravond. Presentatoren Fidan Ekiz en Renze Klamer kwamen al eerder met een grappige teaser, waarin het duo zich voorstelt.

 

7. Love Island

Vanaf maandag 31 augustus om 21:30 op RTL 5

RTL trekt weer een blik hotties open om in de villa rond te scharrelen voor een nieuw seizoen Love Island. Hierin proberen 11 Nederlandse en Vlaamse singles de ware liefde te ontmoeten. Leuk feitje: Denzel en Aleksandra, winnaars van het eerste seizoen, zijn nog altijd bij elkaar. Maak kennis met de nieuwe Islanders!

 

6. Chantal komt werken

Vanaf donderdag 3 september om 20:30 op RTL 4

Het belooft een ‘heftig’ seizoen te worden voor Chantal Janzen. In het tweede seizoen gaat ze onder andere aan de slag als marinier, ambulanceverpleger, circusartiest, kraamverzorgster en wijkagent. De presentatrice deelt op haar Instagram alvast een voorproefje.

 

5. Veronica Inside

Vanaf vrijdag 11 september om 20:30 op Veronica

De ruzie tussen René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee is bijgelegd, want John de Mol zegt dat dit zo is. Dus 11 september start een nieuw seizoen Veronica Inside, yay! In het praatprogramma wordt het laatste voetbalnieuws besproken, met elke uitzending andere tafelgasten. 

Johan Derksen blikte eerder deze maand al even terug op zijn VI-rel. Hopelijk blijft hij dit seizoen goedgemutst.

 

4. Zondag met Lubach

Vanaf zondag 20 september om 21:20 op NPO 3

Arjen Lubach maakte het in zijn boek al bekend: Zondag met Lubach stopt! Of dit het allerlaatste seizoen gaat zijn van de satirische show, is nog niet bekend. Maar voor de zekerheid gaan we extra genieten van zijn vlijmscherpe monologen over de actualiteit.

Zondag met Lubach is al wel één kijker kwijt. Deze jongen is helemaal klaar met het hoofd van Arjen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo voel ik me dus al tientallen jaren. #stoorzender

A post shared by Arjen Lubach | #STOORZENDER (@arjenlubach) on

 

3. Beste Zangers

Vanaf donderdag 3 september om 20:30 op NPO 1

Suzan & Freek, Miss Montreal, Tabitha, Wulf, Milow, Diggy Dex en Stef Bos doen mee aan Beste Zangers 2020. Een programma vol tranentrekkers en odes aan Nederlands beste artiesten. Vorig seizoen was het duet tussen Floor Jansen en Henk Poort het absolute hoogtepunt. Wat gaat de volgende grote hit uit het programma worden?

Wist je dat Milow al eerder meedeed aan de Vlaamse versie van het programma, genaamd Liefde voor Muziek? Kijk zijn optreden met Ilse de Lange hier terug.

 

2. Chateau Meiland

Vanaf maandag 31 augustus 2 keer in de week (maandag en donderdag) om 20:30 op SBS6

De Meilandjes zijn weer terug! Dit keer niet één, maar tweemaal in de week. Op maandag en donderdag kan je genieten van de Nederlanders in Frankrijk. De familie heeft besloten om weer terug te verhuizen naar ons koude kikkerlandje. In het nieuwe seizoen nemen ze dus afscheid van het Franse chateau. Met een glaasje wijn waarschijnlijk.

 

1. Wie is de Mol?

Vanaf zaterdag 5 september om 20:30 op NPO 1

Het belooft een spannend jubileumseizoen te worden van Nederlands populairste speurprogramma. De kandidaten worden pas in de eerste aflevering bekendgemaakt, hoewel wij al een vermoeden hebben welke oud-kandidaten mee gaan doen. Wat we sowieso weten is de locatie van het spel: Italië. Check hier de eerste beelden!

 

Niet alleen op tv is er veel leuks te zien. Ook de on demand diensten hebben veel te bieden. Dit is er nieuw op Netflix in september. En de beste films die de streamingdienst te bieden heeft vind je hier!