Vorige maand werd bekend dat een personage uit The Walking Dead zijn (of haar) opwachting zal maken in de spin-off Fear The Walking Dead. Nu weten we ook welke zombie survivor dat zal zijn!

Article continues after the ad

Cross-over

In oktober werd er een cross-over aangekondigd tussen The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Makkelijker gezegd dan gedaan, want er zit een groot tijdsverschil tussen deze series. De spin-off zit namelijk een stuk dichter op de zombie-uitbraak dan zijn grote broer. Sindsdien werd er druk gespeculeerd over welk personage uit The Walking Dead de overstap maakt naar Fear the Walking Dead. Gisteravond werd dit nieuws in de aftershow Talking Dead eindelijk onthuld!

Coma

Het gaat om – drumgeroffel – Morgan Jones, gespeeld door Lennie James. Hij was te zien in de eerste aflevering van The Walking Dead. Sterker nog, hij speelde de eerste overlevende die Rick spreekt nadat hij is ontwaakt uit zijn coma. Na een lange afwezigheid maakte hij een comeback in de serie. 

De keuze is verrassend, want veel fans dachten dat Abraham Ford (Michael Cudlitz) de meest voor de hand liggende keus was voor de cross-over. Daarbij hadden ze buiten de belangrijkste regel van deze populaire zombieserie gerekend: verwacht het onverwachte!

Lennie James zal volgend jaar te zien zijn in het vierde seizoen van Fear the Walking Dead.