Temptation Island

Dat Temptation Island een boost kan zijn voor je carièrre weten we nu wel, maar dit koppel gaat wel erg ver. Niels en Rosanna deden al 2 keer mee aan de ultieme relatietest en het lijkt er nu op dat ze een derde poging gaan wagen!

Driemaal is scheepsrecht?

Nu zou je denken dat ze nog een keer meedoen, omdat het de eerste 2 keren zo goed ging... niet dus! Hun eerste poging ging grandioos mis toen Rosanna het bed in dook met verleider Alex (die het ook nog probeerde met de presentatrice). Ze bleven toch samen en deden opnieuw mee aan de VIPS-versie van het programma. Hier ging juist Niels vreemd met vrijgezel Fabiola. Ook hierna bleven de twee gewoon samen en zijn ze nu zelfs verloofd! Voor ze voorgoed ja zeggen tegen elkaar, willen ze hun relatie nog 1 keer op de proef stellen. Driemaal is scheepsrecht... hopen we voor ze.

 

Binnenkort

Het koppel melde eerder al dat ze graag weer zouden willen meedoen. En als een fan haar op Instagram vraagt wanneer ze weer in Temptation Island VIPS te zien is, reageert Rossana: "binnenkort". Zullen ze het nu wel halen? 

Article continues after the ad