Voor fans van de Toppers zal Oudejaarsavond niet helemaal hetzelfde zijn als voorgaande jaren. De Avrotros heeft namelijk gekozen voor een andere muziekshow van Nederlandse bodem om het jaar mee uit te luiden.

Article continues after the ad

Flamboyant

Voor veel fans de Toppers was de televisieshow van het flamboyante zangtrio net zo vanzelfsprekend op Oudejaarsavond als vuurwerk en oliebollen. Maar vandaag werd bekend dat de publieke omroep de stekker trekt uit de Oudejaarstraditie. Gelukkig worden de liefhebbers van Nederlandse artiesten niet helemaal in de steek gelaten. In plaats van de Toppers kiest Avrotros namelijk voor een variant op het populaire Muziekfeest op het Plein!

Pleister

Deze oudejaarsshow is omgedoopt tot Muziekfeest van het Jaar. Hier zullen artiesten optreden als Frans Bauer, André Hazes, Jeroen van der Boom, Thomas Berge, Wolter Kroes, O'G3NE en Frans Duijts. Als extra pleister op de wond zal Jeroen van der Boom ook zingen op deze oudejaarsshow. De presentatie van Muziekfeest van het Jaar is in handen van Jan Smit. Het feest zal op 8 december worden opgenomen in de Ziggo Dome en kaarten voor de show zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro.

Muziekfeest van het Jaar is op zondag 31 december om 22.00 uur te zien NPO 3.