Harry en Kelz in Too Hot To Handle op Netflix

Nog maar een paar maanden wachten en we kunnen ons weer verlekkeren aan stomende, zinderende trash tv op Netflix. Maar we hebben het hier wel over Too Hot To Handle, het classy zusje van Temptation. Pak die agenda er maar bij; seizoen 2 staat voor de deur.

Article continues after the ad

Bloedhete hunks en adembenemend mooie dames op een eiland pleuren... het is natuurlijk reality trash tv in optima forma. Maar Too Hot To Handle liet zien dat het ook (een beetje) anders kan. Als deelnemers zouden seksen, zoenen, vrijen of op een andere manier lichaamssappen zouden uitwisselen, ging er steeds geld uit de pot van 100.000 dollar. We wisten al dat seizoen 2 zou komen en nu weten we ook wanneer!

Releasedate Too Hot To Handle seizoen 2

Maak je wel klaar voor een flinke domper... Zo maakt Brandon Riegg, 'Netflix VP of Unscripted and Documentary Series', (via Radiotimes) bekend dat Too Hot To Handle seizoen 2 niet in een keer online staat. Vanaf 23 juni 2021 komt er elke week een nieuwe aflevering online. Hè, die kandidaten moeten zich ook inhouden, dus zo'n wekelijkse release blijft lekker binnen het 'thema'.


The Circle seizoen 2

Nog meer Netflix-realitynieuws. Ook The Circle is toe aan de tweede reeks. Op 14 april gaan we weer los met maar liefst vier afleveringen in een keer. De daaropvolgende twee weken komen er op woensdag steeds weer vier afleveringen bij en op 5 mei dropt Netflix de grote finale.