James Spader in The Blacklist

Hoewel seizoen 9 van de rete verslavende misdaadserie The Blacklist al in de planning staat, hobbelt Netflix toch een béétje achter de feiten aan. We kunnen James Spaders criminele mastermind Raymond 'Red' Reddington 'maar' in zes seizoen zien. Gelukkig weten we nu eindelijk wanneer seizoen 7 online komt!

Article continues after the ad

De streamingdienst dropt het zevende seizoen op 14 maart! Bereid je alvast voor op een hele bijzondere laatste aflevering. De finale is namelijk... geanimeerd. Dit was een noodgedwongen oplossing vanwege de coronacrisis. 

Ook op Videoland

Videoland-abonnees zullen even raar opkijken. Dit seizoen hebben zij toch al lang en breed kapot-gestreamd? Jazeker. Het enige The Blacklist-seizoen dat momenteel op Videoland staat, is dit zevende seizoen. Dus als je echt niet kunt wachten, weet je wat je te doen staat!

 

Seizoen 8 ook op Videoland

We hopen het hiermee niet al te ingewikkeld te maken, maar... over seizoen 8 gesproken: die komt naar Videoland. De streamingdienst van RTL is Netflix weer een stapje voor en trapt op 13 maart af met twee afleveringen. Daarna komt er elke week een nieuwe loeispannende episode online. Genieten!


Meestercrimineel in actie

The Blacklist draait om Red, een van de meest gezochte misdadigers van de VS. De verbazing is dan ook groot als deze meestercrimineel zichzelf bij de start van deze puike serie aanbiedt als informant bij de autoriteiten. In ruil voor zijn intel en samenwerking eist hij dat FBI-agente Elizabeth Keen (Megan Boone) zijn professionele partner wordt. Het verrassende duo blijkt nogal effectief, maar al snel wordt duidelijk dat de oude vos zijn streken nog niet is verleerd…