Dylan O'Brien, Love & Monsters

Fans van Dylan O'Brien opgelet! De jonge acteur wist vorig jaar al hoge ogen te gooien met de film Love & Monsters, maar nu krijgt hij er waarschijnlijk weer een schare fans bij. Deze productie verschijnt namelijk volgende maand eindelijk (!) op Netflix.

Article continues after the ad

De acteur uit The Maze Runner laat zich daarin van zijn meest romantische kant zien... met een science-fiction randje dan.

Zoektocht naar zijn ware liefde

Zeven jaar geleden zette een Monster Apocalyps de wereld op zijn kop. Sindsdien moet de gehele mensheid gedwongen leven in ondergrondse kolonies. Maar wanneer Joel Dawson (Dylan O'Brien) via de radio opnieuw verbinding maakt met zijn middelbare schoolvriendin Aimee (Jessica Henwick), die 130 kilometer verderop aan de kust heeft gewoond, begint hij weer voor haar te vallen. En daarom besluit hij - ondanks alle gevaren - de ondergrondse wereld achter zich te laten en de ultieme zoektocht te starten naar zijn one true love. Als dat niet romantisch genoeg is, weten wij het ook niet meer! 

Bekijk hieronder snel de trailer.


In de race voor een Oscar

De film moet dan nog (vanwege de heersende coronapandemie) wereldwijd op Netflix verschijnen, maar guess what: Love and Monsters is gewoon al in de race voor een Oscar en wel in de categorie 'Beste Special Effects'! De vraag is alleen: weet deze film het te winnen van Mulan, The Midnight Sky, The One and Only Ivan en 'de publieksfavoriet die wel in de bioscoop draaide' Tenet? Dat horen we pas in de nacht van 25 op 26 april. Meer over de uitreiking van de filmprijzen van het jaar lees je hier.

Love and Monsters is vanaf woensdag 14 april te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: